Beoordeling

Mat Care Zwangerschapstest Strip 3 stuks
Sjsksnsjskmsnsjs eneks hg.hiuhiunobjojnjojnoybhioinonhivgonoji jiluinuoh
18-07-2014Ish
Mat Care Zwanger worden Set Strip L 10+2
Precies wat ik er van verwacht had. Lekker simpel, does the job. Levering was ook prima zoals ik gewend ben cam L10. Kanttekening bij het product is dat ook als de test negatief is er een klein dun streepje te zien is. Maakt het aflezen niet moeilijker maar is even verwarrend als je voor het eerst een test gebruikt. Dus bij een dun streepje is de test ook negatief.
18-07-2014mies
Mat Care Zwangerschapstest Strip 3 stuks
Super goede service. Binnen een dag in huis. Duidelijk testen voor een mooi prijsje!
21-03-2014Nien
Mat Care Ovulatietest Strip ULTRA 5 stuks
Ik heb precies dezelfde ervaring als Susan.
21-03-2014Mirjam
Mat Care Zwangerschapstest Strip ULTRA 3 Nieuw!!
Goede testen...bij mij positief getest op 1e dag dat ik overtijd was. Dus zeker tevreden. Tis alleen met drie maanden mis gegaan maar daar kunnen die testen ook niks aan doen..ik heb er weer een hoop besteld en nu weer hopen op goed nieuws. Maar heb zeker vertrouwen in deze testen.
21-03-2014denise
Mat Care Ovulatietest Strip 5 stuks
werken goed en zijn simpel
21-03-2014kim
Mat Care Zwangerschapstest Strip 3 stuks
Ik ben toch zo blij met deze zwangerschaps testen. Ook deze testen heb ik al heel vaak gekocht. Veel testen voor weinig geld en ze werken net zo goed als de gewone zwangerschapstesten. Ook deze worden snel geleverd, duidelijke beschrijving er bij.
21-03-2014trotse mama
3 halen, 2 betalen Mat Care Ovulatietest Strip 3x5 stuks
Net als Ellen heb ik in het verleden zeer goede ervaringen gehad met de ovulatietesten van matcare. Nu wij voor ons 3e kindje gaan, hebben de testen al drie maanden achtereen niet de eisprong gevonden terwijl in het in het ziekenhuis steeds is vastgesteld dat ik die wel heb gehad. Nu heb ik de nieuwe test (ULTRA) op hetzelfde moment gebruikt als deze en de nieuwe blijkt wel te werken. Ik ben behoorlijk teleurgesteld in de werking van deze test. Naar mijn mening schandalig dat deze voor 99% betrouwbaar worden aangeboden. *** reactie van L10 : De meeste vrouwen kunnen hun eisprong vinden met de normale ovulatietest van Mat Care. De ultra is ook speciaal gemaakt voor vrouwen die moeite hebben met het vinden van hun eisprong met ovulatietesten. Jammer dat je ons hier niet over hebt gemaild, dan hadden we je kosteloos de Ultra ovulatietesten kunnen aanbieden. ***
21-03-2014Mirjam
Mat Care Zwangerschapstest Strip 3 stuks
Snelle bezorging, stukken goedkoper dan de testen bij de drogist. Eenvoudig om te gebruiken en de uitkomst was overduidelijk!
21-03-2014Tinus
Mat Care Zwangerschapstest Strip 3 stuks
niks mis mee, prima testen.
21-03-2014Suzanne
Mat Care Fertility Thermometer (BTT)
Prime thermometer en fijn in gebruik, om hem aan te zetten moet je hard drukken. Hij piept inderdaad om de temperatuur aan te geven en dat kan best lang duren. In het donker meten werkt goed, waar je wel aan met denken als je hem aanzet dat je meteen kijkt welke temperatuur er staat want hij blijft niet zo lang staan. Uitzetten en weer aanzetten heeft dan geen zin.
15-09-2013Ceciel
Mat Care Zwangerschapstest Strip 3 stuks
Prima zwangerschapstesten!! Heb ze voor alle 3 de zwangerschappen gebruikt en ze klopten altijd. Fijn dat het in een gewone witte envelop wordt verstuurd en dat het in de brievenbus kan, zo hoef je niet naar de drogist waar iedereen het kan zien.... De test is ook gemakkelijk uit te voeren.
07-08-2013Carmen
Mat Care Ovulatietest Strip ULTRA 5 stuks
Erg tevreden over deze ovulatietests! De normale tests geven bij mij telkens een heel zwak streepje. Je ziet duidelijk bij meerdere dagen testen (de normale tests) dat er een stijgende en dalende lijn is en de piek daarvan is een heel licht streepje. Dat wordt dus volgens de gebruiksaanwijzing als negatief beschouwd. Bij de Ultra ovulatie test zie je ook bij meerdere dagen testen een stijgende en dalende lijn met daartussen een piekmoment. De streep van het piekmoment is bij de ultratest een duidelijke volgens de gebruiksaanwijzing geldende streep. Ik heb 1 periode met beide getest om het verschil te bekijken. Het piekmoment bij de ultra test was overtuigend positief, normale test gaf een zwak streepje. Ik gebruik alleen nog maar de Ultra ovulatie tests, weet ik tenminste waar ik aan toe ben :-)
23-07-2013Susan
Mat Care Zwangerschapstest Strip 3 stuks
Goedkoop, makkelijk en net zo betrouwbaar als duurdere testen.
14-06-2013Mar
Mat Care Zwangerschapstest Strip 3 stuks
Duidelijke testen. Net zo goed als de veel duurdere testen. Extra geld uitgeven is echt niet nodig. Ze zijn handig in gebruik en evt. ook nog makkelijk in te plakken in een fotoboek o.i.d.
10-06-2013Anoniem
Mat Care Zwangerschapstest Strip 3 stuks
Helemaal goed! Snelle levering. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Eenvoudig maar goedkoop product!
10-06-2013anoniem
Mat Care Zwangerschapstest Strip ULTRA 3 Nieuw!!
Ik heb de bestelling keurig snel gekregen. De test is erg nauwkeurig. Al ruim voor je NOD te gebruiken. (6 dagen van te voren) Prima test en lekker voordelig!
06-06-2013- -
Mat Care Zwangerschapstest Strip 3 stuks
Prima. Makkelijk in gebruik en veel goedkoper dan testen bij de drogist. Fijn dat je ook niet in de plaatselijke drogist hoeft te kopen met wellicht een bekende......
29-05-2013Anoniem
Mat Care Zwanger worden Set Strip XXL 30+6
Werkt prima! Was al naar eerste keer zwanger!
16-05-2013S. Derhaag
Mat Care Zwangerschapstest Strip 3 stuks
Een uitstekende zwangerschapstest, mooi goedkoop, duidelijk en handig in het gebruik!
07-05-2013D.
Mat Care Zwangerschapstest Strip ULTRA 3 Nieuw!!
Duidelijke gebruiksaanwijzing en snel resultaat.
20-04-2013Yvon
Mat Care Zwangerschapstest Strip 3 stuks
Snelle levering en goed product
20-04-2013anoniem
Mat Care Zwangerschapstest Strip ULTRA 3 Nieuw!!
6 dagen voor NOD duidelijk positief!! Had ze ook snel in huis in discrete kussenenvelop.
11-04-2013trinity
Mat Care Zwangerschapstest Strip 3 stuks
prima testen, goede snelle levering en correct verpakt...
11-04-2013anoniem
Mat Care Zwanger worden Set Strip L 10+2
Snelle levering! Volgende dag in huis. strips zijn handig in gebruik.
06-04-2013Anno
Alle prijzen zijn inclusief BTW en inclusief verzendkosten (binnen Nederland, zie winkelwagen voor verzendkosten buitenland).
Om je beter van dienst te zijn, maakt Zwangerschapstest.NU gebruik van cookies.
Copyright © 2014 Bergshops BV